Kalau tengok dia punya banner ni... tertulis "Anda boleh menikmati pelbagai jenis juadah berbuka puasa" tapi bila masuk dalam .. Hm.. Hampeh!!

Saya berkesempatan untuk singgah di Bazaar Ramadhan Pasar Taman Semarak pada Ahad lepas tapi apa yang dipromosikan tidak sama dengan apa yang disediakan. Apa yang ada hanyalah ABC, Soto, Bakso, Air Tebu dan Ayam Panggang. Makanan lain tidak nampak langsung!!!!... Ke mana perginya pelbagai jenis juadah tu?? Sungguh mengecewakan!! Jika dibandingkan dengan Bazaar Ramadhan di Fujimart, di Bangunan Mara, di Sabindo Plaza dan di Hospital Tawau, bazaar ramadhan ini memang tidak layak dipanggil baazar!!

Apa pun diharapkan agar dalam beberapa hari ini, lebih banyak gerai akan dibuka supaya bazaar Ramadhan Pasar Taman Semarak ini menjadi salah satu pilihan untuk membeli makanan berbuka puasa.


Ayam Panggang!! Kesian ayam tu.. sudahlah di cucuk dengan besi dari bawah ke atas pas tu dicucuk lagi di bahagian dada!!! Isk... Isk...


Air Tebu!!


Bazaar Ramadhan di Hospital Tawau. Terdapat lebih kurang 15 gerai yang menyediakan pelbagai jenis makanan!!! Kalau senang datanglah.. tapi kena ingat, H1N1!!!

CATATAN: Kalau malas mau masak, cari makanan di baazar ramadhan saja bah!!!